072 Alkmaar Sport Gezondheid - Tijdens de NL Vitaal bijeenkomst van 30 januari 2019 hebben 150 deelnemers de handen  ineen geslagen om een gezonde omgeving voor de jeugd te creëren in de gemeente Alkmaar en regio. Een gezonde generatie in een gezonde gemeente is een gezamenlijke  opdracht van zowel maatschappelijke organisaties als bedrijven.

Lees meer: Samen naar een gezonde jeugd

072 Alkmaar Sport - Kom tijdens de Kerstvakantie op donderdag 27 december 2018 naar de Kerstclinics in De Meent Bauerfeind! We hebben supertoffe sporten op het programma staan. Scoor de maximale punten tijdens een potje Nerf-schieten of maak een driedubbele salto op de trampolines. De Kerstclinics zijn bedoeld voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Neem zelf je lunch mee. Er is begeleiding aanwezig tijdens de lunch.

Lees meer: Kerstspektakel in De Meent Bauerfeind!

072 Alkmaar Sport - Afgelopen vrijdag ontving voorzitter Max Delissen van de Alkmaarse zwemvereniging DAW uit handen van wethouder sport Pieter Dijkman de Koninklijke Erepenning met bijbehorende oorkonde. DAW bestaat dit jaar honderd jaar. De uitreiking van deze bijzondere koninklijke onderscheiding vond plaats tijdens de algemene ledenvergadering van de club.

Lees meer: Zwemvereniging DAW ontvangt Koninklijke Erepenning

V.l.n.r.: mascottes Herry en Berry, directeur Robert Eenhoorn, wethouder Elly Konijn-Vermaas, pleegkind Roman, pleegzorgwerker Stefan, volwassen pleegkind Diana, pleegmoeder Anila, pleegvader Gerrit. (Foto Ed van de Pol)

072 Alkmaar Sport - Samen met AZ-directeur Robert Eenhoorn gaf wethouder Elly Konijn-Vermaas op woensdagavond 31 oktober, het startsein voor de Week van de Pleegzorg in Alkmaar. Zij deden dit op de rand van de grasmat in het AFAS Stadion. Daar werd het billboard op het stadion live gezet, met de tekst ‘Rick (8) zoekt een pleegouder die ook van AZ houdt’.

Lees meer: Aftrap Week van de Pleegzorg met AZ

Meer artikelen...

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

21 maart 2019

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamine C

Geen feed gevonden

Advertentie

Coolblue