Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

072 Alkmaar Lifestyle & Gezondheid - ‘Samen in Beweging’ is een gratis inspiratiebijeenkomst voor ouders uit Overdie in Alkmaar. Tijdens de bijeenkomst op 12 november doen de ouders leuke tips en ideeën op voor een gezondere leefstijl van hun kind.
De ochtend bevat workshops met drie thema’s. De interactieve workshop ‘Gezonde voeding voor je kind’ van Samara El Omeiri gaat over welke voeding een basisschoolkind nodig heeft.

Berna Navruz van Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar geeft de actieve workshop ‘Lekker in je Vel’, over hoe kinderen meer zelfvertrouwen krijgen. Yuri Cornelisse van Alkmaar Sport geeft de workshop ‘Bewegen is leuk!’ met daarin handvatten over hoe kinderen structureel en met plezier meer kunnen bewegen.

De bijeenkomst vindt plaats in Wijkcentrum Overdie en de inloop is vanaf 8:45 uur. Ouders hoeven zich niet aan te melden, zij kunnen gewoon komen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door JOGG Alkmaar, de Ouderkamers van MEE & de Wering, Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar, Alkmaar Sport en Vrouwenkracht Alkmaar. De flyer is te vinden op de facebookpagina van JOGG Alkmaar.

Meer informatie
Wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

12 augustus 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Beheerders gezocht banner

Vitamine C