Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

072 Alkmaar Lifestyle & Gezondheid - Samen in Beweging is een gratis inspiratiebijeenkomst waarbij ouders en verzorgers leuke tips en ideeën opdoen voor een gezondere leefstijl van hun kind(eren). Kinderen (van 5-12 jaar) zijn ook welkom voor een leuke, actieve workshop (tijdens KidsFun)! De bijeenkomst is op woensdagmiddag 23 maart van 15:00 tot 16:45 in Wijkcentrum Mare Nostrum, Arubastraat 2, 1825 PV Alkmaar. 

De middag bevat drie workshops met verschillende thema’s. Tijdens de interactieve workshop ‘Gezonde voeding voor je kind’ van kinderdiëtist Ellen Blom, gaat het over wat een basisscholier nodig heeft qua voeding.  
Berna Navruz van Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar geeft de actieve workshop ‘Lekker in je Vel’, over meer zelfvertrouwen krijgen. Yuri Cornelisse van Alkmaar Sport geeft de workshop ‘Bewegen is leuk!’ met daarin handvatten over hoe kinderen structureel en met plezier meer kunnen bewegen. 
 
Meer informatie?
Aanmelden hoeft niet, ouders kunnen gewoon komen.  
Mail JOGG regisseur Emma Swart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0681455616 

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

12 augustus 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Beheerders gezocht banner

Vitamine C